Ørslevkloster IF - Vi skaber rammerne, du skaber oplevelserne!
 
4/9 2009
Weekendtræf 2009

Det blev til to rigtig hyggelige og gode dage i og omkring Ørslevkloster stadion denne weekend. Mange havde valgt at bakke op om fællespisningen fredag aften, og de kunne efter at have spist, nyde en hæsblæsende og flot opvisning af et lokal parkourhold, som efterfølgende tog de små i en workshop.

Som natten nærmede sig, så kom natløbene også i gang. Først var 3 hold med på de smås natløb, og de deltog i et stjerneløb, med skolens mindesten som midtpunkt.

De store kom af sted med ny rekord i antallet af deltagere, da de blev sendt over Lærkenborg, bag om Hejlsskov og retur til hallen. En tur på ca. 8-9 km, som blev afviklet i flot stille aftenvejr. Her vil vi gerne tilføje, at vi var rigtig kede af, at måtte splitte nogle grupper, som var lavet hjemmefra, men vi var nødt til at have nogle store med nogle små. Næste år vil vi dog gøre vores ypperste for, at man får lov at gå i den gruppe man selv har dannet.

Lørdag afviklede vi nyskabelsen: TRÆFkampen. Her deltog ikke mindre end 9 hold i dysten som varede over 2 timer. Der blev konkurreret i alt lige fra fartspark, bungee Run, rundballetrilning og Bezzerwizzer. Efter endt konkurrence løb et hold unge piger med sejren.

Til afslutning lavede Laila endnu en gang en forrygende frokost til os og herefter spillede de små lidt rundbold. Serie 4 spillede mod Kjeldbjerg og fik 1-1.

Vi vil fra fanklubben gerne have lov at bringe en stor tak til de mange som hjalp med at rydde op efter hele arrangementet. Uden jer, så ville det have taget os rigtig lang tid at blive færdige.

Har I kommentarer til årets weekendtræf, så må I gerne skrive dem herunder. Både gode og dårlige og evt. forslag til, hvad vi kan gøre nyt næste år! Det skal siges, at kommentaren bliver synlig for alle! Har man lyst til at skrive en personlig kommentar, så send den til: lars_lovig@yahoo.dk

Lav din egen hjemmeside med mono.net
Copyright: Ørslevkloster IF - Hejlskovvej 24, 7840 Højslev